RKS is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het op maat maken van kledingstukken voor dames- en herenmodezaken uit het midden- en hoge segment. Door jarenlange ervaring en de aanwezigheid van een meester-kleermaker hebben veel modezaken hun weg inmiddels naar RKS weten te vinden waardoor het kledingatelier tot een gerenommeerd bedrijf met een uitgebreide klantenkring is uitgegroeid.


De combinatie van moderne efficiente kleermakerstechnieken en kennis van zaken omtrent maatkleding hebben ervoor gezorgd dat RKS een betrouwbare en flexibele partner van zijn klanten is geworden.

Extra service

Kleding van internationale topmerken wordt bij RKS met zorg en vakmanschap behandeld. De te vermaken kleding wordt bij de klanten persoonlijk opgehaald en daarna ook weer teruggebracht. Als extra service staat RKS 365 dagen per jaar klaar voor zijn klandizie. Tevens staat het kledingatelier dat eveneens twintig jaar ervaring heeft in het vermaken van bestaande kledingstukken- garant voor de hoogste kwaliteit werk tegen betaalbare Stomerij. Binnen de afgesproken termijn voldoet RKS aan zijn verplichtingen, of het nu een of honderd kledingstukken betreft.

Speciale kennismakingsaanbieding

Als speciale kennnismakingsaanbieding wordt door RKS de eerste vijf kledingstukken GRATIS vermaakt, zonder verdere verplichtingen. RKS toont hiermee aan dat het een kledingatelier is met weinig woorden maar wel met veel daden!